Zòó! 2009

Zòó! Lampiridae Zòó! Lampiridae Zòó! Zòó! Arach. Zòó!

Een interactieve installatie met mijn werken Biomechano Phosphoreum en in de terraria de werken: Arach, Anax imperator en Lampyridea.
Elektronische spinnetjes een reuzenlibelle en vuurvliegjes trillen, springen en geven licht als de toeschouwer er langs loopt. Op een enorme berkenboom lichten de elektronische zwammen op.Zòó! was een rauwe, humoristische expositie waarin negen kunstenaars eigenzinnig omgingen met het thema dieren. Kartonnen sculpturen, interactieve installaties, een mensenval, elektronische insecten, schilderijen met muizenurine en foto’s met dieren als stilistisch element. Alles werd gebruikt om de grenzen tussen realiteit en fantasie op te zoeken.
Een expo losjes geïnspireerd op het boekenweekthema van 2009 ‘Tjielp Tjielp, de literaire zoo’ nodigt uit om weer eens fris naar uzelf en het dierenrijk te kijken.
Kunstenaars: Remco van den Bosch, Go Eun Im, Linde Faas, Maartje Korstanje, Lotje van Lieshout, Evelien Lohbeck, Rik van Schendel, Marrit Snel en Rozemarijn Westerink.Comments are closed.